نمایندگی کانن - استفاده از دوربین دیجیتال بعنوان وب کم

استفاده از دوربین دیجیتال بعنوان وب کم

استفاده از دوربین دیجیتال بعنوان وب کم

در شرایط امروزه که دورکاری و جلسه های آنلاین و ویدئو کنفرانس، به ابزار اصلی ارتباطات و جنبه های حیاتی اشتغال تبدیل شده‌اند، استفاده از تجهیزات موجود برای فراهم کردن یک وب کم حرفه ای، خالی از لطف نیست. پس با این مقاله از نمایندگی کانن همراه باشید.

آموزش استفاده از دوربین دیجیتال بعنوان وب کم

امروزه اکثر کاربران دنیای فناوری، تجهیزات تصویربرداری از دوربین های DSLR و دوربین های فیلم برداری دیجیتال تا دوربین های ورزشی مانند کانن را در اختیار دارند. در شرایط فعلی شاید خرید یک وب کم مقدور یا ممکن نباشد. با راهکارهایی ساده و خرید چند لوازم جانبی، میتوان از همین تجهیزات موجود برای کاربردهای ویدئو کنفرانس استفاده کرد.

شاید هزینه نهایی آماده سازی وب کم با دوربین‌های مذکور، برابر با یک وب کم عادی باشد، اما به هر حال کاربر به تصویر با کیفیت و قابلیت‌های بیشتری دسترسی دارد. در ادامه، طرز استفاده از دوربین دیجیتال بعنوان وب کم و مراحل مورد نیاز را توضیح میدهیم.

استفاده از دوربین دیجیتال بعنوان وب کم

دوربین ها، حتی تلفن های همراه، دارای مگاپیکسل و واحد لنز هستند – اما لب تاب؟ دلایل کمی وجود دارد که چرا شرکت های کامپیوتری از وب کم های تعبیه شده در قاب خود نام نمی برند. اکثر این دوربین ها با سنسورهای کوچک و لنزهای کوچک کیفیت پایینی دارند. بله، آنها برنامه های ویدئویی اولیه را ارائه می دهند، اما چندان چشمگیر نیستند و ما را به چیز دیگری میل می کنند.

در حالی که می‌توانید یک وب‌کم مستقل بخرید که از طریق USB متصل می‌شود، می‌توانید دوربین DSLR یا بدون آینه را برای به حداکثر رساندن مقدار خروجی انتخاب کنید. برای اینکه رایانه‌تان این دوربین را به‌عنوان یک وب‌کم تشخیص دهد، به تغییراتی نیاز دارید، اما این مشکل برای وضوح بالا، عملکرد در نور کم و فیلم‌های پس‌زمینه سینمایی ارزشش را دارد.

برای انجام این کار، به سخت افزار و/یا نرم افزار خاصی نیاز دارید تا به درستی با دوربین و کامپیوتر خود بازی کنید. خوشبختانه با ابزارهای مناسب، استفاده از دوربین DSLR یا بدون آینه به عنوان وب کم آسان است. سازندگان اصلی دوربین مانند کانن، نیکون، سونی، فوجی‌فیلم، پاناسونیک، المپوس و گوپرو اخیراً یک گزینه وب‌کم را در نرم‌افزار خود ساخته‌اند، اکنون این فرصت بسیار خوب است که می‌توانید دوربین فعلی خود را به یک وب‌کم رایگان تبدیل کنید.

راه حل سخت افزاری

اکثر رایانه ها نمی توانند ویدیو را از خروجی HDMI دوربین پخش کنند. اگر رایانه شما دارای پورت HDMI است، احتمالاً همان پورت خروجی است. و در حالی که دوربین ها دارای پورت USB هستند، معمولا سیگنال ویدیویی تمیزی را از طریق آنها ارسال نمی کنند.

شما به دستگاهی نیاز دارید که فید HDMI دوربین شما را به خروجی USB تبدیل کند که رایانه شما فکر می کند وب کم به آن متصل است. زیبایی این راه‌اندازی این است که می‌توانید اساساً از هر منبع HDMI به عنوان ورودی استفاده کنید، از دوربین گرفته تا کنسول بازی و رایانه دیگر، و از خروجی هر طور که می‌خواهید، از کنفرانس ویدیویی گرفته تا پخش زنده یا ضبط، استفاده کنید.

کیفیت ویدیویی که رایانه شما دریافت می کند توسط دستگاه محدود است. حتی اگر دوربینی دارید که می تواند ویدیوی 4K ضبط کند، آداپتور USB فقط می تواند خروجی 1080p را پشتیبانی کند. از آنجایی که بیشتر پخش زنده و کنفرانس های ویدئویی به 1080p (یا حتی 720p) کاهش می یابد، این احتمالاً نگرانی بزرگی نیست.

محصولات مختلفی برای رسیدن به این هدف وجود دارد. برخی از رتبه های برتر عبارتند از:

  • Elgato Cam Link 4K
  • کارت عکسبرداری MiraBox
  • Blackmagic Design ATEM Mini

آخرین مورد در این لیست در واقع یک سوئیچر 4 ورودی HDMI است. می‌توانید چندین دوربین یا ورودی‌های HDMI دیگر را وصل کنید و انتخاب کنید کدام یک به رایانه‌تان خروجی داده شود. کامپیوتر شما آن را به عنوان یک وب کم ساده می بیند. این امکان تنظیم پخش زنده پیشرفته را در زوایای مختلف، اشتراک‌گذاری صفحه نمایش از تبلت‌ها و تلفن‌ها، و حتی چاپ محتوا از طریق دوربین سند HDMI را فراهم می‌کند. مطمئناً برای یک جلسه زوم معمولی به آن نیاز ندارید، اما ATEM Mini از یک آداپتور ساده HDMI به USB تطبیق پذیرتر است و خیلی گران نیست.

گام بعدی این است که مطمئن شوید دوربین شما یک سیگنال  به نام خروجی HDMI شفاف می دهد. در غیر این صورت، با همه چیزهایی که روی صفحه دوربین می‌بینید، از جمله پوشش‌های رابط کاربری مانند تنظیمات نوردهی و نشانگرهای فوکوس، بازی خواهید کرد. تنظیمات منوی هر دوربین متفاوت خواهد بود، اما به دنبال گزینه ای برای «نمایش خروجی» یا «نمایش اطلاعات HDMI» باشید. اگر نمی توانید این تنظیم را پیدا کنید، دفترچه راهنمای دوربین خود را بررسی کنید.

توجه داشته باشید که اگرچه خروجی HDMI تمیز به یک ویژگی محبوب‌تر تبدیل شده است، اما هنوز در هر دوربینی یافت نمی‌شود و معمولاً برای مدل‌های رده متوسط ​​تا بالا رزرو می‌شود.

بعد، ذهن خود را آماده کنید. اگر دوربین شما فوکوس خودکار تشخیص چهره (یا بهتر است بگوییم تشخیص چشم) دارد، این یک ویژگی عالی برای روشن کردن است، زیرا تمام مشکلات فوکوس را از بین می برد. اگر دوربین شما این ویژگی را ندارد، می توانید از فوکوس خودکار پیوسته معمولی (C-AF) استفاده کنید، اگرچه آنقدرها قابل اعتماد نیست. می‌توانید فوکوس را به صورت دستی تنظیم کنید، اما باید مطمئن شوید که در طول ویدیو حرکت نمی‌کنید.

در نهایت، با رفتن به تنظیمات ابزار کنفرانس وب و رفتن به دوربینی که به آن متصل هستید، به پلتفرم چت ویدیویی بگویید که می‌خواهید یک دوربین تحت وب داخلی داشته باشید. (در اینجا نحوه تغییر دوربین در زوم و اسکایپ آمده است).

راه حل نرم افزاری

برخی از برنامه‌های نرم‌افزاری می‌توانند از دوربینی که مستقیماً به پورت USB متصل است، بدون ایجاد اختلال در HDMI، فید ویدیویی دریافت کنند. با این حال، این راه حل های نرم افزاری کمتر از کارت های ویدئویی جهانی هستند. نرم افزار شخص ثالث در دسترس است، اما از سال 2020 که کار از خانه را برای بسیاری ضروری کرده است، چندین تولید کننده راه حل های بومی خود را راه اندازی کرده اند. Canon، Nikon، Sony، Fujifilm، Panasonic، Olympus و GoPro همگی یک ویژگی وب کم را در نرم افزار بومی (و رایگان) خود ادغام می کنند.

اکثر این برنامه‌ها اخیراً گزینه‌های بتا راه‌اندازی شده‌اند، اما به کاربران راهی می‌دهند تا از دوربین خود به عنوان وب‌کم بدون خرید لوازم جانبی دیگر استفاده کنند.

چه از نرم افزار سازنده استفاده کنید یا از نرم افزار شخص ثالث، به کابل USB همراه دوربین خود نیاز دارید. دوربین‌ها همچنین باید باتری پر داشته باشند، در حالی که پخش‌های زنده طولانی‌تر ممکن است به آداپتور برق متناوب برای شارژ کامل دوربین نیاز داشته باشند. برخلاف استفاده از HDMI، USB دسترسی به میکروفون دوربین را فراهم نمی‌کند، بنابراین این ابزارهای نرم‌افزاری همچنان از شما می‌خواهند از میکروفون داخلی رایانه یا میکروفون خارجی (متصل به رایانه، نه دوربین) استفاده کنید. یک مکان امن برای نصب دوربین، مانند سه پایه، ایده آل است. و در حالی که ضروری نیست، با یک نور ویدئو و یک میکروفون خارجی نتایج بهتری خواهید گرفت.

تنظیم دقیق به نرم افزاری که استفاده می کنید بستگی دارد، اما معمولاً دوربین خود را با استفاده از USB به رایانه خود وصل می کنید (مطمئن شوید دوربین روشن است). شما باید نرم افزار ابزار وب کم را راه اندازی کنید و تمام دستورالعمل های آنجا را دنبال کنید. در برنامه ای که استفاده می کنید، باید به تنظیمات بروید و دوربین خود را به جای وب کم داخلی پیش فرض انتخاب کنید. مانند هر دستگاه ویدیویی HDMI، باید فوکوس دوربین را تنظیم کنید. اگر دوربین شما دارای تشخیص چهره و چشم است، حتما آن را روشن کنید.

Canon

اکنون به طور رسمی از نسخه بتا خارج شده است، برنامه EOS Webcam Utility به شما امکان می دهد از یکی از 40 دوربین مختلف Canon به عنوان وب کم USB برای برنامه های مختلف از Zoom و Skype گرفته تا Messenger و YouTube Live استفاده کنید. این برنامه به شما امکان می دهد هنگام پخش جریانی ضبط کنید، در صورتی که می خواهید پایان مکالمه Zoom را برای بعد ذخیره کنید. دوربین‌های دارای فوکوس خودکار Movie Servo از فوکوس خودکار تمام وقت در حین ضبط پشتیبانی می‌کنند. کانن همچنین دارای کیت وب کم است که شامل یک دوربین سازگار با سیم برق است. نسخه macOS هنوز در نسخه بتا عمومی است.

استفاده از دوربین دیجیتال بعنوان وب کم

پیشنهاد خرید
16 1

مویک ایر 2 اس | DJI AIR 2S

مشاهده محصول

تجهیزات استفاده از دوربین دیجیتال بعنوان وب کم

از اولین دستگاه هایی که برای تبدیل دوربین به وب کم نیاز دارید، باید به کارت یا قطعه اکسترنال کپچر اشاره کرد. قبل از خرید هرنوع دستگاه کپچر، ابتدا هماهنگ بودن دوربین خود با آن را بررسی کنید. این کار نیاز به جستجو در مشخصات دستگاه کپچر یا جستجو برای پیدا کردن تجربه‌های مشابه دیگر کاربران نیاز دارد.

به هر حال باید جزئیات دستگاه خود و امکان حذف برخی از قابلیت ها در زمان اتصال به کامپیوتر را بررسی کنید. برخی از انواع دوربین، تصویر منتقل شده به کامپیوتر را با اطلاعات جزئی و هم چنین فوکوس و موارد دیگر نمایش میدهند که برای ویدئو کنفرانس یا استریم زنده، مناسب نیست.

قطعا نیاز به تجهیزات تصویربرداری با قابلیت فیلم برداری نیز دارید. دوربین‌های DSLR توانایی ضبط فیلم هم دارند. از گزینه های دیگر هم می‌توان به دوربین‌های ورزشی (اکشن‌کم) یا مخصوص فیلم برداری اشاره کرد. اکثر گزینه‌های جدید، به قابلیت‌هایی همچون خروجی HDMI مجهز هستند و رابط کنترلی پیشرفته‌ای را در اختیار شما قرار میدهند.

اگر از دوربین‌های DSLR برای کاربرد وب‌کم استفاده می نمایید، لنزی در محدوده زوم ۱۸ تا ۲۴ میلیمتر برای بهترین کیفیت تصویر پیشنهاد میشود. البته از آنجایی که به دنبال هزینه اضافی برای راه اندازی سیستم جدید نیستیم، نیازی به خرید لنز نخواهد بود و میتوان با موارد موجود هم تجربه‌ی قابل قبولی کسب کرد. اگر لنز شما مجهز به قابلیت فوکوس دستی باشد، کیفیت بهتری را تجربه میکنید. در دوربین‌های ورزشی و فیلم برداری هم نیازی به لنز اضافه نیست.

دستگاه کپچر، تجهیز اصلی ارتباط بین دوربین و کامپیوتر است. این دستگاه که به طور خارجی و داخلی برای لپ تاپ و کامپیوترهای رومیزی قابل تهیه است، توانایی خواندن سیگنال از دوربین را به کامپیوتر شخصی میدهد. برای ارتباط بین دستگاه‌ها هم نیاز به کابل مبدل HDMI دارید که بسته به پورت‌های در دسترس در کامپیوتر شخصی و دوربین دیجیتال، باید کابل مناسب را انتخاب نمایید.

گرچه دوربین‌های دیجیتال اکثراٌ مجهز به میکروفن داخلی نیز میباشند، اما برای کیفیت بهتر میتوان از دستگاه خارجی برای ضبط و انتقال صدا استفاده کرد. از طرفی هدفون های همراهی که با دوربین ها عرضه میشوند یا هدفون های گیمینگ، گزینه‌های مناسبی را در اختیار شما قرار میدهند.

از تجهیزات دیگر احتمالی برای تجربه‌ی باکیفیت یک ویدئو کنفرانس یا استریم ویدئویی، باید به سه پایه اشاره کنیم. گرچه در پیکره‌ برندی خانگی میتوان از چند کتاب یا جسم مشابه برای ثابت نگه داشتن دوربین در وضعیتی مناسب استفاده کرد، اگر دوربین قبلی خود را با سه پایه یا تجهیزات مشابه خریده‌اید، اکنون بهترین فرصت استفاده از آنهاست.

علاوه بر تجهیزات بالا که گفته شد و برای استریم یا ویدئو کنفرانس با کیفیت بالا، تقریبا الزامی هستند، می‌توان با کمی تجهیزات اضافه کیفیت را باز هم افزایش داد. به عنوان مثال میتوان در شرایطی که نور طبیعی روز در دسترس نیست، با تجهیزاتی که در اختیار دارید، مانند لامپ‌های رومیزی، برای تنظیم بهتر نورپردازی استفاده کنید. برای نورپردازی با کیفیت بیشتر، لامپ با نور سفید را در چراغ نصب کنید. از تجهیزات اضافه دیگر می‌توان به باتری اضافه یا منبع تغذیه AC برای دوربین اشاره کرد که در جلسه‌ها و استریم‌های طولانی، کاربردی خواهند بود.

پیشنهاد خرید
3 5

دوربین گوپرو هیرو ۱۱ مینی GoPro Hero 11 Black Mini

20,500,000 تومانمشاهده محصول

مراحل استفاده از دوربین دیجیتال بعنوان وب کم

اولین مرحله برای آماده سازی تجهیزات وب کم، نصب و راه اندازی دستگاه کپچر در کامپیوتر شخصی است. بدین منظور هر دو نوع داخلی و خارجی دستگاه کپچر، مراحل راه اندازی آسانی دارند. تنها در نمونه های داخلی، نیاز به باز کردن کیس کامپیوتر رومیزی و جانمایی کارت در درگاه PCIe مناسب دارید.

پس از راه اندازی دستگاه کپچر، نوبت به دوربین میرسد. پس از اطمینان خاطر از شارژ کافی باتری یا اتصال دوربین به منبع تغذیه، آن را روشن نمایید. اگر از دوربین‌های DSLR یا موارد مشابه استفاده می‌کنید، آن را در حالت فیلمبرداری قرار دهید. سپس دوربین و دستگاه کپچر را به کمک کابل رابط HDMI به هم متصل کنید. در مرحله بعدی باید نرم افزار مخصوص دستگاه کپچر را نصب و اجرا کنید که پس از اجرا شدن، باید تصویر دوربین را نمایش دهد. اگر به این مرحله رسیدید، یعنی یکی از موانع اصلی انتقال تصویر را پشت سر گذاشتید.

دوربین‌های دیجیتال و مخصوص فیلم برداری ، معمولا اطلاعات زیادی را در زمان فیلمبرداری روی صفحه نمایش میدهند. اطلاعاتی مانند ISO، دهانه‌ دیافراگم، سرعت شاتر، نوردهی، دمای رنگ و غیره در تصویر به نمایش در می‌آیند. به علاوه، وقتی چهره ای در تصویر نمایان میشود، عموما یک پنجره فوکوس نمایش میدهند. از آنجایی که دستگاه کپچر، تصویر کاملا برابر با نمایشگر دوربین را به کامپیوتر منتقل میکند، باید اطلاعات نمایشی را حذف کنید تا تجربه‌ای مشابه وب کم داشته باشید. تنظیمات این بخش در دوربین های متنوع، با هم تفاوت دارد، اما میتوان روند مشابهی را بین آنها پیدا کرد.

یکی از راه های حذف اطلاعات از روی تصویر، دکمه موسوم به Display روی دوربین های دیجیتال است که عموما نحوه نمایش اطلاعات را تغییر میدهد. احتمالا میتوانید در دوربین خود به حالتی بدون نمایش اطلاعات دست پیدا کنید. از تنظیمات کاربردی دیگر میتوان به کیفیت تصویر اشاره کرد که باید بسته به سرعت و پهنای باند اینترنت خانگی خود آن را تنظیم کنید. خروجی نرخ فریم هم در مقدار 30fps، تجربه‌ای شبیه به وب کم ارائه میکند.

در بخش فوکوس، به دنبال تنظیمات فوکوس خودکار و نمایش جعبه فوکوس باشید و آن‌ها را غیرفعال کنید. حتی تنظیم ISO را هم به صورت دستی تنظیم کنید تا تغییر آن چنانی در کیفیت تصویر در زمان استریم یا ویدئو کنفرانس ایجاد نشود.

استفاده از دوربین دیجیتال بعنوان وب کم

پس از تنظیمات نرم افزاری و اتصال دستگاه‌ها، نوبت موقعیت دهی مناسب دوربین است. با جا به جایی دستگاه روی سه پایه یا تنظیم ارتفاع پایه دست ساز، آن را در ارتفاع مناسب رو به روی چشمان خود قرار دهید. جانمایی سیم‌ها و قرار دادن دوربین در جایی که در زمان استفاده ثابت بماند، اهمیت زیادی دارد. مرحله بعد شامل اتصال میکروفن و آماده سازی آن برای کامپیوتر شخصی میباشد.

مرحله آخر استفاده از ورودی های جدید تصویر و صدا در برنامه های چت و ویدئو کنفرانس مانند اسکایپ، زوم، تیمز و هنگ آوتس است. نرم افزار یا وب اپلیکیشن مربوطه را باز و هماهنگی با ورودی‌های جدید را بررسی کنید. وارد بخش تنظیمات نرم افزار شوید و در گزینه صدا و تصویر، به دنبال نام کارت کپچر و میکروفنی باشید که به سیستم متصل کرده‌اید.

اگر در تمام قسمت ها اسم صحیح برای ورودی انتخاب شود، تصویر دوربین و صدای میکروفن در نرم افزار چت، وارد میشود. در اینجا دیگر همه چیز برای ارتباط ویدئویی با دوربین دیجیتال خارجی مهیا است.

مراحل بالا به ندرت در برخی مواقع با چالش مواجه میشوند که میتوان راهکارهایی ساده برای آنها پیدا کرد. مثلاٌ اگر در ابتدا تصویر دوربین را روی نرم افزار کپچر مشاهده نمیکنید، تعویض کابل HDMI را به عنوان راهکار اول امتحان کنید. در برخی موارد هم تنظیمات دوربین با قابلیت‌های دستگاه کپچر هماهنگ نیست که میتوان با تغییر تنظیمات همچون کیفیت خروجی، به وضعیت مناسب رسید.

همانطور که گفته شد، تنظیمات دستی برای فوکوس و ISO کارایی بهتری در موارد چت تصویری دارند. بالا بردن ISO تا حدی حساسیت دریافت نور را بهتر میکند، اما با افزایش بیش از حد، شاهد نویز روی تصویر خواهید بود. تغییر تنظیمات دهانه دیافراگم هم برای دسترسی به کیفیت مناسب نور در تصویر، کارایی دارد. در آخر تنظیم موارد گفته شده و فاصله منبع نور اضافی و سوژه از دوربین، در رسیدن به کیفیت مناسب نور اهمیت بسیاری دارد.

تماس با کارشناسان